Galeria de Lloguer al Passeig de Gràcia Eixample Dret Quadrat D’or

Ciudad BARCELONA Eixample
16.000 €

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Magnífica i única galeria de lloguer al centre del reconegut Quadrat D’or ubicada al tradicional Passeig de Gràcia de Barcelona.

Aquest magnífic local manté els elements originals com a sostres ornamentats molt alts i grans espais que permeten diversos usos segons les necessitats de l’inquilí.

L´immoble consta de 562 m2 construïts, més terrassa de 116m2, dues entrades, una principal i una de servei.

Aquest espai meravellós es va inaugurar l’any 1979 com una exclusiva galeria d’art oberta al públic. Tot i que la seva principal activitat era l’exposició i el comerç d’obres d’art, també es va destinar, en major o menor mesura, a l’estímul de la creació i la promoció de l’art, dels artistes i de les seves creacions.

Per aquesta Galeria han passat entre altres artistes: Vayreda Canadell, Josep Verdaguer, Pasqual Bueno, Crespo, Giner Bueno, Lluïsa Granero, Teresa Llàcer, Vives Fierro, Poch Romeu, Glòria Muñoz, F. Vilasis-C. Tots creadors importants dins del panorama nacional i internacional. La pintura, l’escultura, la ceràmica i l’esmalt sempre han estat ben representades i n’han fet un gran referent cultural de la ciutat.

Aquest tipus de negocis ofereixen als artistes visuals espai, capacitat de difusió i orientació necessària per poder-se consolidar. Constitueixen així un element essencial d’un sector cultural plenament desenvolupat, jugant un paper important dins del mercat de l’art, ja que no només comercialitzen obres, sinó que a més ofereixen a l’espectador una educació sobre el món de l’art des de les diferents disciplines i col·laboren amb el posicionament de lartista.

El local també és ideal per a altres usos completament diferents, com espais multiusos i co-working.

No dubtis a sol·licitar més informació i apuntar una visita!

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

Eixample, 08008, BARCELONA

REF. 4160

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

  PROPIETATS SIMILARS

  Galeria de Lloguer al Passeig de Gràcia Eixample Dret Quadrat D’or

  16.000 €

  Localización BARCELONA
  Eixample
  Metro 562m2
  Habitaciones Habitacions
  Baños Banys