Política de privadesa

La confidencialitat i la seguretat són els valors principals de WALTER HAUS S.L. i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’Usuari en tot moment i de no recopilar informació innecessària. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de privadesa en relació amb les dades personals que recopilem, explicant:

Qui és responsable del tractament de les vostres dades.

A quins propòsits recopilem les dades que sol·licitem.

Quina és la legitimació del seu tractament.

Quant de temps els mantenim.

 A quins destinataris es comuniquen les vostres dades.

Quins són els vostres drets.

RESPONSABLE: Aquest lloc web és propietat de WALTER HAUS S.L. amb NIF no B66544222 i adreça a C / VALENCIA, 231 3o2a ( 08007 Barcelona ) i registrat al Registre Mercantil de Barcelona, volum 44.839, foli 185, número de full B-469062

FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

Formulari de contacte.

Finalitat: Proporcionar-vos un mitjà perquè pugueu contactar amb nosaltres i respondre a les vostres sol·licituds d’informació, així com enviar-vos comunicacions sobre els nostres productes, serveis i activitats, inclòs per mitjans electrònics ( correu electrònic, SMS, etc. ), si comproveu la casella d’acceptació.

Legitimació: el consentiment de l’usuari quan sol·licita informació a través del nostre formulari de contacte i a l’hora de comprovar el quadre d’acceptació per enviar informació.

Conservació: un cop resolta la vostra sol·licitud mitjançant el nostre formulari o respon per correu electrònic, si no heu generat un nou tractament i si heu acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciteu la retirada del mateix.

Enviament de correus electrònics.

Finalitat: Respondre a les vostres sol·licituds d’informació, assistir a les vostres sol·licituds i respondre a les vostres preguntes o dubtes.  Si rebeu el vostre currículum Vitae, les vostres dades personals i curriculars poden formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció actuals i futurs.

Legitimació: el consentiment de l’usuari quan sol·licita informació a través de l’adreça de correu electrònic o ens envia les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

Conservació: un cop contestat la vostra sol·licitud per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el vostre currículum, les vostres dades es podran conservar durant un any màxim per als futurs processos de selecció.

Obligació de proporcionar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho. La prestació de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, tenir una capacitat legal suficient per contractar. Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les vostres sol·licituds, registrar-vos com a usuari i / o proporcionar-vos els serveis que pugueu contractar, per tant, Si no ens els proporcioneu, no podrem ajudar-vos correctament ni proporcionar-vos el servei que heu sol·licitat. En qualsevol cas, ens reservem el dret de decidir si incorporem o no les vostres dades personals i altra informació a les nostres bases de dades. 

DESTINACIONS DE LA VOSTRA DATA. Les vostres dades són confidencials i no seran transferides a tercers, tret que hi hagi una obligació legal.

DRETS RELACIÓ A LES VOSTRA DADES PERSONALS. Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan se li ha concedit el tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades anteriorment. Així mateix, podeu exercir els drets següents:

Sol·liciteu accés a les vostres dades personals o a la seva rectificació quan siguin inexactes.

Sol·liciteu la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no són necessàries per als propòsits per als quals es va recollir.

Sol·liciteu la limitació del vostre tractament en determinades circumstàncies.

Sol·liciteu oposició al tractament de les vostres dades per raons relacionades amb la vostra situació particular.

Sol·liciteu la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.

Altres drets reconeguts en la normativa aplicable.

On i com sol·licitar els vostres drets: mitjançant una carta dirigida a la persona encarregada de la vostra adreça postal o electrònica ( indicada a la secció A ), indicant la referència “ Dades personals ”, especificant el dret a l’exercici i sobre quines dades personals. En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació a l’Agència de Protecció de Dades ( www.agpd.es ).

SEGURETAT DE LES VOSTRA DADES PERSONALS Per tal de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, Us informem que hem adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals proporcionades a partir de la seva alteració, pèrdua i tractament o accés no autoritzat.

ACTUALITZACIÓ DE LES VOSTRA DADES És important que per tal de mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no som responsables de la seva veracitat. No som responsables de la política de privadesa sobre dades personals que podeu proporcionar a tercers mitjançant els enllaços disponibles a la nostra pàgina web. Aquesta política de privadesa es pot modificar per adaptar-los als canvis que es produeixen al nostre lloc web, així com a modificacions legislatives o jurisdementals sobre dades personals que apareixen, de manera que requereix la seva lectura, cada vegada que ens proporcioneu les vostres dades a través d’aquest lloc web.