Pis exterior en venda a Trafalgar

Ciudad MADRID Trafalgar
799.000 €
Area icon
88m2
Rooms icon
3 Habitaciones
Bathroom icon
3 Baños

DESCRIPCIÓN DEL INMUEBLE

Aquest immoble està actualment en obres la finalització de les quals està prevista per a mitjans de desembre. És un pis exterior molt lluminós amb un ampli finestral i un balcó al saló tots dos amb vistes al carrer Cardenal Cisneros. També compta amb diverses finestres als seus dos patis interiors. Constarà de 3 habitacions i 3 banys complets S´entrega totalment moblat amb mobles de disseny fets a mida, acabats en fusta i una excel·lent il·luminació mitjançant llums LED. Calefacció de gas particular i aire condicionat. Orientació Aquest.
Walter Haus Real Estate, som un grup immobiliari de serveis personalitzats amb seu a les principals ciutats del país, amb experiència de més de 20 anys i coneixement profund del sector a les zones més exclusives de Madrid, a Jose Ortega i Gasset 66, al Barri de Salamanca, a General Martínez Campos 13, al Barri de Chamberí, i al Passeig de l’Havana 66, al Barri de Chamartín, comptem amb un dinàmic equip de professionals amb formació superior i experiència en l’assessorament personal, en constant formació . La nostra llarga trajectòria professional ens permet oferir una gestió excel·lent i trobar solucions a les necessitats de cada client amb l’objectiu d’aconseguir la seva satisfacció i confiança.
La nostra feina es basa en ferms pilars, tracte professional, atenció individualitzada de cadascun dels processos i una especialització molt concreta a cada zona d’actuació, comptant amb un pla inicial de treball concís, àgil i professional adequat als paràmetres de cada client. Apostem per la tecnologia, trobant-nos en un procés d’estudi i anàlisi constant comptant amb un CRM propi, un dels més potents i adaptat a l’activitat del mercat actual.
Oferim 3 línies de negoci, residencial, on assessorem en la compra, venda i lloguer d’habitatges a client finalista, inversió, des d’on realitzem consultoria en inversió immobiliària tant en operacions de sòl o edificis per donar-los valor, com en operacions de rendibilitat tant a el mercat hoteler, residencial o terciari i developments, des d’on som nosaltres els qui actuem com a promotors en el desenvolupament d’habitatges.
La nostra filosofia: Cuida el teu client, cuida els teus companys, i no venguis res que no compraries.

CARACTERÍSTICAS DEL INMUEBLE

 • - Aire acondicionat
 • - Amoblat
 • - Calefacció
 • - Gas natural
Trafalgar, 28010, MADRID

REF. M20310V

Solicitar más información

Déjanos tus datos y nuestro equipo te contactará lo antes posible .

  PROPIEDADES SIMILARES

  Appartement extérieur à vendre à Trafalgar

  799.000 €

  Localización MADRID
  Trafalgar
  Metro 88m2
  Habitaciones 3 Habitaciones
  Baños 3 Baños

  Exterior flat for sale in Trafalgar

  799.000 €

  Localización MADRID
  Trafalgar
  Metro 88m2
  Habitaciones 3 Habitaciones
  Baños 3 Baños

  Pis exterior en venda a Trafalgar

  799.000 €

  Localización MADRID
  Trafalgar
  Metro 88m2
  Habitaciones 3 Habitaciones
  Baños 3 Baños