Pis en venda a Hispanoamèrica, Madrid.

Ciudad MADRID Hispanoamérica
640.000 €

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Walter Haus s’enorgulleix de presentar aquest magnífic pis en venda, situat al prestigiós Carrer Colòmbia, a la primera planta d’un edifici emblemàtic del cobejat barri d’Hispanoamèrica.

Aquest lluminós pis ofereix una distribució intel·ligent, amb una cuina espaiosa i ben il·luminada gràcies a les finestres estratègicament ubicades. L´ampli saló i els tres dormitoris són exteriors, brindant una experiència de vida lluminosa i còmoda que destaca la bellesa natural de la llum. Amb 100m², aquest encantador pis combina elegància i comoditat a cada detall.

La propietat compta amb dos banys complets, un valuós detall que afegeix practicitat a la vida diària. A més, el dormitori principal i el saló estan equipats amb aire condicionat, proporcionant un ambient fresc durant els càlids mesos estivals.

Situat al cor d’Hispanoamèrica, aquest pis ofereix la combinació perfecta de tranquil·litat residencial i proximitat a les comoditats urbanes. Descobreix la vida cosmopolita a poca distància a peu del Carrer Príncep de Vergara.

Aquesta és una oportunitat única per a aquells que busquen una llar excepcional a un dels barris més prestigiosos de Madrid. Amb orientació oest i sud, la finca representativa ofereix calefacció central, ascensor, porter i un traster espaiós. A més, hi ha la possibilitat de llogar una plaça de garatge a l’edifici contigu.

Per obtenir més detalls o concertar una visita, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per convertir els teus somnis de la llar en realitat

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

  • - Accés vigilat
  • - Aire acondicionat
  • - Armaris empotrats
  • - Ascensor
  • - Caldera
  • - Plaques de vitroceramiques
  • - Plat de dutxa
Hispanoamérica, 28016, MADRID

REF. M30530V

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

    PROPIETATS SIMILARS

    Pis exterior amb plaça de garatge piscina pista de pàdel i tennis a Hispanoamèrica, Madrid

    695.000 €

    Localización MADRID
    Hispanoamérica
    Metro 68m2
    Habitaciones 2 Habitacions
    Baños 1 Banys

    Pis exterior en venda a reformar amb terrassa i traster a Hispanoamèrica, Madrid

    600.000 €

    Localización MADRID
    Hispanoamérica
    Metro 102m2
    Habitaciones 3 Habitacions
    Baños 1 Banys