QUI SOM

Oficinas Walter Haus
Oficinas Walter Haus

Walter Haus és un grup immobiliari fundat l'any 2013 especialitzat en la venda, el lloguer i la inversió d'immobles. Des dels nostres inicis hem forjat una dilatada trajectòria que ens ha convertit en una de les immobiliàries de referència de les ciutats de Madrid i Barcelona.

A Walter Haus treballem per aconseguir la satisfacció plena dels nostres clients. El nostre equip d'assessors immobiliaris, amb més de 15 anys d'experiència al sector, acompanya cadascun amb la finalitat d'oferir tota la informació i assessorament professional necessaris durant tot el procés.

Tenim en compte les vostres necessitats, així com les demandes del mercat actual, oferint una atenció personalitzada que va més enllà de la compra, lloguer i venda d'habitatges únics i oferint serveis paral·lels que conformen l'experiència de treballar amb nosaltres.

Estem orgullosos del servei que donem. Un 360º perquè els nostres clients puguin descansar a la nostra estructura on els brindem no només un assessorament integral, sinó ajuda en temes com tramitacions de NIE, Golden Visa, herències…

A Madrid, actualment comptem amb oficines al Barri de Salamanca, Chamberí i Chamartín de Madrid, així com a Pozuelo de Alarcón. Walter Haus ha rebut el PREMI HABITATGE 2021 a la MILLOR IMMOBILIÀRIA DE Madrid.

A Barcelona, ​​on hem nascut, tenim les nostres oficines al barri de l'Eixample, i durant aquest any obrirem dues oficines més.

Dins del grup també tenim una àrea de desenvolupament immobiliari, sota la marca WALTER HAUS DEVELOPMENTS, que en els dos anys de vida ja està construint dos edificis d'habitatges a Madrid i un a Barcelona, ​​a més de les moltes reformes que ha realitzat.

Más info

Els nostres serveis

Finançament

A Walter Haus entenem que el finançament és un aspecte fonamental en la compra de qualsevol propietat. Per això, oferim solucions personalitzades per a tu en funció de les teves preferències i necessitats.

Tramitació d'herències

En el nostre servei de tramitació d'herències ens encarreguem de la gestió i l'assessorament de tot el procés de manera segura i eficaç, des de la identificació del patrimoni mobiliari i immobiliari fins a la liquidació de l'herència.

Tramitació Golden Visa

Estàs interessat a obtenir la Tramitació Golden Visa? A Walter Haus estem especialitzats i oferim un servei complet de tramitació per obtenir una visa de residència de manera més senzilla i efectiva.

Compra

El nostre equip d'experts immobiliaris us assessorarà i guiarà en el procés de compra del vostre habitatge a les ciutats de Madrid o Barcelona.

Venda

Ens encarreguem de vendre la teva vivenda amb un resultat eficaç i satisfactori Ven el teu pis a Madrid o Barcelona amb un seguiment personalitzat!

Lloguer

Busques llogar pis a Madrid o Barcelona? Som experts en la gestió de lloguer d´immobles.

Els nostres Partners

Damian Hecht

Damian Hecht

Damian Hecht

Esteban García Bravo

Damian Hecht

Federico Sotelo