Pis exterior molt lluminós en venda a Cuzco, Madrid

Ciudad MADRID Cuatro Caminos
980.000 €
No disponible
Area icon
170m2
Rooms icon
4 Habitacions
Bathroom icon
3 Banys

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Descobriu la perfecció arquitectònica en aquesta exclusiva propietat situada en una de les zones més cobejades de la ciutat. Aquest magnífic pis exterior, amb una superfície de 170 metres quadrats, es troba en una urbanització dissenyada pel conegut arquitecte Julio Cano Lasso, envoltada d’exquisits jardins que afegeixen un toc de serenitat a l’enrenou urbà.

Amb una distribució impecable, aquesta residència ofereix un ampli saló, un acollidor menjador i quatre dormitoris, inclòs un dormitori principal amb bany en suite. La cuina independent completa aquesta oferta, equipada amb totes les comoditats modernes. A més, compta amb armaris encastats en diverses estances i dues entrades, una principal i una altra de servei, per a més comoditat.

La lluminositat és el segell distintiu d’aquest immoble, inundant cada racó amb una llum natural que realça l’elegància del disseny. Ubicat a l’última planta, aquest pis ofereix vistes clares i una tranquil·litat inigualable, creant un santuari de calma enmig del tràfec de la ciutat.

Aquesta propietat única no només garanteix un estil de vida exclusiu, sinó també la flexibilitat per personalitzar i adaptar cada espai segons les preferències. Amb un ampli traster i la meitat duna plaça de garatge doble inclosos, aquesta és una oportunitat que no es pot deixar passar. Feu el primer pas cap a la seva nova llar amb Walter Haus, el seu aliat de confiança en béns arrels de luxe.

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

  • - Accés vigilat
  • - Ascensor
  • - Calefacció
  • - Video porter
Cuatro Caminos, 28020, MADRID

REF. M30544V

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

    PROPIETATS SIMILARS