Xalet en venda amb piscina privada a Nueva España, Madrid

Ciudad MADRID Nueva España
3.110.000 €

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Aquest exclusiu xalet adossat de 453 m², dissenyat el 1987 pel prestigiós estudi Buesa-Inchaustegui, se situa en una urbanització privada de 11 habitatges, cadascun amb el seu propi jardí i piscina. La propietat es distribueix en quatre plantes connectades per una elegant escala de roure, i compta amb un ampli saló, menjador independent i una cuina lluminosa amb office i rebost, a més d’un acollidor vestíbul de benvinguda i un lavabo per a visites.

El saló, amb grans finestrals i orientació Sud, proporciona lluminositat i confort, amb accés directe al jardí i la piscina de 8×3 m². A la primera planta hi ha la zona de descans amb tres dormitoris, cadascun amb bany en suite, destacant el dormitori principal amb vestidor i una àmplia terrassa privada. La segona planta té un dormitori addicional amb bany i una zona d´estar amb terrassa de 40 m². La planta soterrani té accés directe al pàrquing amb capacitat per a dos cotxes grans i dues motos, zona de servei independent, cambra de planxa i bugaderia independents, traster d’aproximadament 4 m². La propietat disposa de calefacció per caldera individual marca Saunier Duval i aire condicionat central per conductes.

Situat al cor de Chamartín, al cobejat barri de Nova Espanya, aquest habitatge gaudeix d’una ubicació privilegiada, a prop de prestigiosos col·legis, zones comercials exclusives i una excel·lent oferta gastronòmica. Una zona residencial tranquil·la i ben connectada amb la resta de Madrid.

Aquesta propietat, amb orientació sud-nord i vigilància durant tot l’any, ofereix una fantàstica oportunitat per als que busquen una residència àmplia, lluminosa i amb possibilitats de personalització. A Walter Haus, estarem encantats d’assessorar-vos en l’adquisició d’aquest magnífic immoble.

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

  • - Accés vigilat
  • - Aire acondicionat
  • - Armaris empotrats
  • - Caldera
Nueva España, 28036, MADRID

REF. M30570V

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

    PROPIETATS SIMILARS

    Xalet en venda amb piscina privada a Nueva España, Madrid

    3.110.000 €

    Localización MADRID
    Nueva España
    Metro 395m2
    Habitaciones 5 Habitacions
    Baños 5 Banys