Pis exterior per reformar en venda a Gaztambide, Madrid

Ciudad MADRID Gaztambide
830.000 €
Area icon
211m2
Rooms icon
5 Habitacions
Bathroom icon
1 Banys

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Walter Haus presenta aquest espaiós pis de 211 metres quadrats, distribuït en 5 dormitoris, bany complet, lavabo i una terrassa de vidre que afegeix un encant especial. El traster, inclòs en el preu, ofereix una solució pràctica per a l’emmagatzematge. Amb orientació oest, gaudiu de la lluminositat i calidesa del sol durant gran part del dia.

Aquest immoble ofereix nombroses possibilitats de reforma gràcies a la seva mida generosa i l’abundància de finestres que proporcionen llum natural. L’estructura basada en pilars afegeix flexibilitat al disseny interior i permet adaptar l’habitatge segons les seves preferències.

La calefacció central amb comptadors individuals garanteix un confort òptim, adaptant-se a les necessitats de cada estada. A més, l’habitatge compta amb llicència d’oficina, amb dues entrades: la principal i la de servei, proporcionant versatilitat a l’ús de l’espai.

La finca compta amb conveniència d’un porter, oferint seguretat i assistència. A més, s’ofereix l’opció d’adquirir una plaça de garatge a la finca limítrofa, brindant comoditat addicional.

Aquest pis, amb la seva amplitud, potencial de reforma i ubicació estratègica, representa una oportunitat única per personalitzar la vostra llar segons les vostres necessitats i gustos. No dubteu a explorar les possibilitats que ofereix aquest immoble i contactar per obtenir més informació.

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

  • - Accés vigilat
  • - Aire acondicionat
  • - Alarma
  • - Armaris empotrats
  • - Ascensor
  • - Plat de dutxa
  • - Sense mobles
Gaztambide, 28015, MADRID

REF. M20540V

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

    PROPIETATS SIMILARS