Pis finca clàssica a Lista, Madrid.

Ciudad MADRID Lista
1.490.000 €

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Ubicat al cobejat Carrer Ortega i Gasset, presentem aquest magnífic àtic a la setena planta d’un edifici neoclàssic que destaca al prestigiós Barri de Salamanca. Aquesta residència lluminosa, amb sostres alts i terrassa de vidre, ocupa la darrera planta de l’edifici i ofereix 228 m² construïts, incloent un traster individual.

La distribució de l’habitatge comprèn quatre dormitoris, dos principals, dos banys completament equipats, un ampli saló, un vestíbul i una espaiosa cuina. Totes les estances tenen llum natural i el balcó amb terrassa d’aproximadament 5 m² afegeix encant a l’espai. L´àtic compta amb una distribució versàtil i un gran potencial per a reformes. Conserva característiques d’època, com ara motllures originals i sostres alts de 3.4 metres, ressaltant la seva elegància. El portal és representatiu.

Ortega i Gasset és una de les artèries principals del barri de Salamanca, una zona segura i sol·licitada amb una oferta excepcional d’oci, comerç i restaurants d’alta categoria. Gràcies a la seva alçada i aïllament del carrer, l’habitatge es gaudeix en un entorn tranquil i allunyat de l’enrenou. Als voltants, hi ha reconeguts hospitals, prestigiosos col·legis i els tranquils Jardins d’Eva Perón. A més, l’accessibilitat amb automòbil és excel·lent, i la connexió mitjançant transport públic, com el metro, facilita els desplaçaments.

Un àtic ideal per a famílies, inversors o com a segona residència, situat en un dels carrers més valorats de Madrid. No perdis l’oportunitat de descobrir aquest espai exclusiu! Contacta amb nosaltres per a més detalls i concertar una visita!

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

  • - Aire acondicionat
  • - Ascensor
  • - Banyera
  • - Caldera
  • - Calefacció
  • - Gas ciutat
Lista, 28006, MADRID

REF. M11316V

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

    PROPIETATS SIMILARS