Casa en venda Punta Brava Sant Feliu de Guixols, Costa Brava

Ciudad SANT FELIU DE GUÍXOLS Sant Feliu de Guíxols
7.200.000 €

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Excel·lent projecte en construcció ubicat a primera línia de mar.
Oportunitat única de gaudir del teu propi paradís privat al costat del parc nacional més gran de la zona de Girona, envoltat de naturalesa i serenitat completa ia 30 minuts de l’aeroport. És veritablement una Àrea de Niu de Falcons. Àmplia parcel·la a primera línia de mar que compta amb 3405m2 ubicada a l’exclusiva urbanització de Punta Brava, a pocs quilòmetres al sud del poble costaner de Sant Feliu de Guíxols.

Actualment té una propietat construïda de 920m2. La natura crea una barreja de sumptuosos jardins i terrasses mediterrànies amb accés privat al mar a través d’un corriol costaner privat.

És una casa moderna i es troba a la tranquil·la i sorprenent àrea de Punta Brava de Sant Feliu de Guíxols, que té una vista impressionant sobre el mar i la badia de Punta Brava. A nivell del carrer, hi ha un espai exterior cobert privat amb 3 places de pàrquing, així com el gran accés a la galeria d´entrada superior coberta de vidre amb impressionants vistes a través d´un pont de fusta que ens porta a les principals escales i a l’ascensor. En baixar al primer pis, ingressem a la galeria exquisida que compta amb un pati de 8 m de longitud amb llum natural. L’àrea nocturna inclou 6 suites àmplies amb magnífiques vistes al mar, amb banys que compten amb lluernes per permetre l’entrada de llum natural. Una oficina i un minibar completen el nivell del pis.

A la planta principal hi trobem un ampli saló obert amb una llar de foc de disseny, un menjador i una cuina totalment equipada amb vistes al mar, així com una àrea de menjador a l’aire lliure que dóna accés a l’àrea de la piscina infinita amb sistema de cloració salina i un exclusiu espai de chill out. A aquest nivell, tenim la suite principal de la casa amb una xemeneia única, vistes exclusives al mar i un destacat vestidor.

Al soterrani per a l’entreteniment, hi trobem un complet saló de cinema a casa. Una àrea de spa de gran luxe amb sauna, una banyera d’aigua freda/calent i dutxes obertes amb el vestuari i el bany. També, les habitacions de servei per a la maquinària, bugaderia i suite de servei.

La casa està equipada amb un ascensor que ofereix accés a tots els pisos. Persianes lliscants de fusta a les finestres i panells solars per escalfar aigua.

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

Sant Feliu de Guíxols, 17220, SANT FELIU DE GUÍXOLS

REF. P4567V

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

    PROPIETATS SIMILARS

    Casa en venda Punta Brava Sant Feliu de Guixols, Costa Brava

    7.200.000 €

    Localización SANT FELIU DE GUÍXOLS
    Sant Feliu de Guíxols
    Metro 930m2
    Habitaciones 7 Habitacions
    Baños 9 Banys