Pis reformat en venda a l’Eixample Esquerra, Barcelona

Ciudad BARCELONA Eixample esquerra
1.580.000 €
Venda privada
Area icon
145m2
Rooms icon
3 Habitacions
Bathroom icon
3 Banys

DESCRIPCIÓ DEL IMMOBLE

Exclusiu apartament de disseny, a estrenar, totalment reformat per l´estudi d´arquitectura Victoria Interiors.
Se situa a la 7a planta reial d’un gran edifici cantoner del 1960, amb ascensor, servei de conselleria i terrassa comunitària.
Ubicat a 3 pomes de l’Avinguda Diagonal i Enrique Granados, l’apartament compta amb 145 m2 de pis, més traster de 6m2 i un balcó amb vistes clares a la ciutat.
La propietat s’ha reformat completament prestant atenció a cada detall: una perfecta distribució, instal·lacions noves, diferents escenaris de llum, estances àmplies amb molt d’emmagatzematge, materials naturals com fusta, marbre i granit.
És un pis alt i cantoner, totalment exterior, amb orientació sud-oest, de manera que, té abundant llum durant tot el dia. Compta amb 8 finestres balconeres, totes amb vistes als carrers tranquils, zona verda i monuments històrics. Com que és un pis alt en un carrer sense trànsit, s’agraeix silenci i la tranquil·litat.
En entrar, ens trobem en un espaiós rebedor amb terres de mosaic de marbre natural. A banda dreta tenim el primer dormitori doble que té el seu propi bany amb accés des del passadís. La cuina office amb una gran illa, se situa al centre del pis. D’allà accedim a l’ampli saló-menjador de 35m2, amb llibreria, xemeneia de marbre natural i bar. Des del passadís entrem a l’espectacular màster suite amb el seu propi bany, i banyera jacuzzi, tots dos amb vistes a la ciutat. El tercer dormitori està dissenyat com a despatx i dormitori de convidats, amb un sofà-llit, que fàcilment es converteix en el tercer dormitori doble. Té el seu bany que es pot utilitzar com a bany comú. Els dormitoris disposen d´armaris encastats de disseny, amb llum Led integrada i bases de llit amb emmagatzematge. L’apartament compta amb altaveus de música integrats, cortines automatitzades i terres radiants als banys.
La cuina és de la marca italiana Doimo Cucine, amb electrodomèstics Smeg, wine celler i el taulell de granit natural. El safareig s’amaga a un dels banys.
Una il·luminació indirecta destaca el treball increïble dels sostres i motllures d’escaiola artesanal. Tot el mobiliari va ser dissenyat i fet a mida, algunes de les peces són recuperades dels antiquaris. El pis és nou i llest per entrar a viure.
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar una visita a aquesta preciosa propietat!

CARACTERÍSTIQUES DEL IMMOBLE

  • - Aire acondicionat
  • - Aïllament tèrmic
  • - Armaris empotrats
  • - Ascensor
  • - Xemeneia
  • - Música de fons
  • - Terra radiant
  • - Balcó
La Nova esquerra de l'Eixample, 08036, BARCELONA

REF. 4572V

Sol·licitar més informació

Deixa'ns les teves dades i el nostre equip et contactarà com més aviat millor .

    PROPIETATS SIMILARS

    Pis en venda a Eixample Esquerra, Barcelona

    1.400.000 €

    Localización BARCELONA
    Eixample esquerra
    Metro 158m2
    Habitaciones 3 Habitacions
    Baños 3 Banys